גוש קטן על הלשון שמרגישים כמו גוף זר

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

07/03/2020 | 06:52 | מאת: אלה

גוש קטן עגול בולת בגודל של 2 ממ באמצע לשון קרוב לשורש. אותו יש לי כבר יומיים. ומאוד מפריע כמו גוף זר בפה וכאב כאשר מגעים בו. צבע שלו רגיל.

שלום רב, יתכנו מספר הסברים להתפתחות הגוש, החל מנשיכת לשון/טראומה, חסימה בבלוטת רוק, פיברומה, פפילומה ועוד. רצוי מאוד להימנע מנשיכת האזור, אכילה איטית וזהירה, ובמידה ולא נעלם כעבור שבועיים לגשת לבדיקה אצל רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

09/08/2020 | 16:11 | מאת: חנית

לפני כחודשיים עברתי הסרת נגע בלשון בצד שמואל, זה נשלח לביופסיה והתשובה היית לימפומה שלילית, עד היום זה לא עבר, בבקשה תשובתך, תודה רבה❤️חנית

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה