עשיתי הקצאת שורשים הופיעו אפטות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

18/12/2019 | 13:20 | מאת: רועי

שלום ד"ר ביצעתי הקצאת שורשים לפני כשבועיים והחלו להופיע מס' אפטות על פני החניכיים .. סוג של תופעת לוואי לאחר הטיפול ? מה הגורם לכך ?

שלום רב, הקצעת שורשים (או ניקוי עמוק) הינו טיפול יסודי לסילוק אבנית תת חניכית שאיננו ניתוחי. במסגרת הטיפול מוסרת רקמה דלקתית חולה ואבנית תת חניכים ונגרמת פציעה מבוקרת של החניכיים, לכן יתכן שאין המדובר באפטות אלא בפצעים שקשורים ישירות להקצעת השורשים. הריפוי אמור להיות תוך שבועות ספורים. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה