עור מתקלף בתוך הפה- חוטים לבנים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

26/05/2019 | 11:33 | מאת: לי

שלום, מזה שבועיים, כל בוקר אני קמה עם חתיכות עור לבנות, שניתן להסיר עם קיסם אוזניים, בתוך הפה. אין דימום או כאב כלשהו. במהלך היום, אחרי שהסרתי את העור, הוא לא מופיע. ובבוקר הבעיה חוזרת. לפעמים זה כמו חוטים ולפעמים ממש גושים קטנים של עור. מה זה יכול להיות? יתכן קשור להריון? לא צורכת תרופות.

שלום רב, התקפלויות של אפיתל יכולות להיות קשורות למספר תופעות: החל מטראומה לרקמות פיזית/כימית, המשך בתגובה אלרגית ואפילו מחלה אוטואימונית בה הגוף תוקף את עצמו כמו פסוריאזיס. בהריון השינויים ההורמונליים עלולים לשנות איזונים בפה ברמת החומציות ורגישות הרקמות, נטייה לדמם ועוד. רצוי להיבדק. בהצלחה

15/07/2021 | 00:18 | מאת: רויטל

האם יש מקום לדאגה אם תופעת הקילוף אינה מלווה בגרד, כאב וכו’ אלא רק בעיה אסתטית,

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה