Necrotizing Sialometaplasia

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

23/03/2019 | 15:06 | מאת: מחמוד

גילו אצלי Necrotizing Sialometaplasia בחיך העליון לא הבנתי מה זה ולא קיבלתי תרופה אפשר לדעת קצת מה המשמעות של המחלה ? ולמה זה לא מחלים אחרי 3 חודשים

שלום רב, מדובר בפגיעה בבלוטות רוק קטנטנות בחיך שהיא לרוב זמנית ואמורה לחלוף תוך מספר שבועות או חודשים ספורים. קיימות סיבות רבות לתופעה החל בטראומה לחיך, עישון רב, אלרגיה ועוד. רצוי לזהות את המקור לבעיה ולהפסיקו. יתכן שכדאי לבצע בדיקת ביופסיה כדי לשלול מצב חמור יותר לאור התמשכות התופעה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה