אפטה בשפה תחתונה עזרתך בבקשה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

26/02/2019 | 16:02 | מאת: סיון

שלום, יש לי פצע בשפה תחתונה בתוך הפה שצבעו אדום עם נקודה לבנה. המעטפת חלקה. נראה כאילו יש בפנים נוזל. הוא כואב במגע. לפני שבוע נשכתי אותו בטעות. לפעמים הוא מתנפח ולפעמים מצטמק כאילו עוד רגע נעלם. שמתי לב שזה קורה כשאני אוכלת. לא יודעת בוודאות. יש לציין שאני מצוייה במתח נפשי בתקופה זו. תודה

שלום רב, פצע בשפה קשור לרוב לנשיכת השפה (ואז הפצע לרוב יהיה מלא ברוק) או לפצעי חום ממשפחת ההרפס. רצוי להימנע מנשיכת הפצע ולכסף עם וזלין. אם הפצע לא חולף תוך 14 יום חובה להיבדק

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה