פצע בשפה הפנימית התחתונה שעובר וחוזר

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

16/08/2017 | 21:26 | מאת: יובל

שלום בן 17 לא מעשן,אני לא יודע אם זה קשור אבל אני נמצא בתקופה של לחץ מאוד גדול יש לי כאבי בטן ושלשולים, זה התחיל לפני חודש וחצי היה לי פצע קטן שנעלם אחרי שלושה ימים ללא טיפול וללא כאב לפני שבוע היה לי יום שלם כאבי בטן והייתי שלוש פעמים בשירותים עם שלשולים ויום אחרי זה יצא לי עוד פעם בפעם השלישית את הפצע באותו מקום הלכתי לרופא משפחה והוא הביא לי תרופה שנקראת אורקורט e מרחתי את זה בלילה ובוקר אחרי הפצע היה מלא בנוזל שנראה כמו מוגלה וזה כואב כשזה מלא בנוזל,אחרי מספר שעות יצא הנוזל זה הפסיק לכאוב וניהיה שטוח ולבן אבל לא נעלם לגמרי אתמול שמתי עוד הפעם משחה בלילה וכשקמתי בבוקר הפצע עוד הפעם היה מלא בנוזל והתחיל שוב לכאוב... מה זה יכול להיות האם זה מסוכן עשיתי עכשיו בדיקות דם ושתן ואני מחכה לתשובות הפצע עצמו לא גדול בערך 4 ממ אני חושב בבקשה עזרה...

שלום יובל, אורקורט E הינה משחה מאלחשת ומרגיעה לפצעי אפטות ופצעים אחרים בפה. לפי התאור שנתת עם המוגלה והפצע המתנפח לעיתים מדובר ככל הנראה באבצס ממקור שן או חניכיים ולא באפטה. כדאי מאוד שתיגש לרופא שיניים ולא תסתפק ברופא המשפחה שלך. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה