לקראת ניתוח של חור מוקולרי

דיון מתוך פורום  רשתית

14/07/2020 | 15:16 | מאת: מרינה

שלום, אבא שלי מעומד לניתוח של תיקון חור מוקולרי בעין ימין. אבא שלי בן 73 די צלול עם מחלות רקע רבות, כולל בעבר מעקפים, COPD , דיכאון לוקח במינונים גדולים clonex הבנתי שניתן לבצע ניתוח זה אם הרדמה מקומית כדי למנוע סיכונים של הרדמה כללית. האם מבחינה פיזי ונפשי זה נסבל לעבור את הניתוח בהרדמה מקומית? אבא הוא כן יודע לשתף פעולה כאשר צריך ,השאלה האם זה נסבל לבן אדם מבוגר להיות בהכרה בניתוח ספיציפי הזה? מצד אחד רוצים לחסוך לו הרדמה כללית מצד שני לא לתת לו לסבול במהלך הניתוח של הרדמה מקומית. אשמח להמלצה ממך. תודה רבה

זה בהחלט ניתוח שמבצעים בדרך כלל בהרדמה מקומית. והוא לרוב מבוצע בגילאים הללו. יש צורך בשיתוף פעולה בהצלחה

מנהלי פורום רשתית