הסרת משקפי קריאה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

09/09/2019 | 18:23 | מאת: איתי

ניתן להסיר לחלוטין תלות במשקפי קריאה ע"י ניתוח להסרת משקפיים בלייזר ? (אותו הניתוח להסרת משקפיים היידוע)

שלום רב, אפשר להקטין את התלות במשקפיים קשה להתחייב לחלוטין על ידי תיקון עין אחת לרחוק והשניה לקרוב בניתוח לייזר במטופלים מעל גיל 40

29/09/2019 | 15:55 | מאת: איתי

אציין שמדובר אחרי ניתוח קטרקט ששני העיניים מכוונות לראיה לרחוק צריך לקרוב משקפי קריאה. האם אותם ניתן להסיר בניתוח או ע"י תיקון אחר כלשהוא ? תודה איתי

שלום רב, הכי פשוט ובטוח משקפי קריאה, אופציה שניה השתלת עדשה מולטיפוקלית רוכבת על פני העדשה הרגילה שהושתלה בניתוח.

01/10/2019 | 21:53 | מאת: איתי

אם משתילים עדשות מולטיפוקל בשני העיניים מה הסיכונים היתרונות והחסרונות שבכזה דבר?

שוב שלום אני מציין שתי תופעות עיקריות: 1 צורך בניתוח לייזר משלים לתיקון שארית מספר אם יש שכזה לאחר ניתוח קטרקט מאחר ועדשות מולטיפוקליות מאוד רגישות לכך 2 סינוורים והילות בעיקר בלילה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר