נגישות
נגישות

פרוליה יעוץ מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/05/2019 | 23:41 | מאת: ענת

אמא שלי לקחה בעבר פוסלו במשך 10 שנים ואז הרופא אקלסטא. ושנתיים אחרונות פרוליה יש לה אוסטרופוזיס הרופא המטפל עזב את קת חולים אני לא יודעת אם להמשיך ? רמת סידן בדם 9.5 מקבלת סידן דנסיטי וויטמין די

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, הטיפול באוסטאופורוזיס נקבע ע"י הרופא בהתאם למצב הרפואי, בדיקות צפיפות העצם, היסטוריה של שברים אוסטאופורוטים, גורמי סיכון נוספים לשבר ותגובה לטיפולים קודמים. בנוסף, הפסקת השימוש בפרוליה עלולה להעלות את הסיכון לשברים בעצמות עמוד השדרה, במיוחד במטופלים עם רקע של שברים בעצמות עמוד השדרה. לפיכך לא מומלץ להפסיק טיפול באוסטאופורוזיס בכלל ובפרוליה בפרט ללא היוועצות עם הרופא. יש לפנות בהקדם לרופא חדש על מנת לדון עמו בטיפול התרופתי המתאים לאמך.

19/06/2019 | 17:24 | מאת: ניצה

האם אפשר לקחת סידן דנסיטי במקום הפרוליה ?? וכמה ביום ? תודה

מנהל פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי