שיניים כהות מאוד מלקיחת אנטיביוטיקה רבה בגיל 5

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

02/07/2015 | 15:50 | מאת: bb

שלום רב רציתי לדעת מה החלופות לחיוך אסטטי למי שיש שיניים מאוד כהות בגלל אנטיביוטיקה רבה בגיל 5 . הבנתי שהלבנה לא תצלח משום שהצבע של השיניים פנימי ולא חיצוני. האם עדיף חיפוי חרסינה ואיזה סוג או כתרים או השתלות שיניים. רוב השיניים גם לא ישרות וגם הרבה חורים וסתימות. בגיל 45 +. מה הפתרון האופטימלי. בתודה מראש

מדבריך אני מבינה שהשיניים שלך טובות והבעייה אסתטית. מסיבה זו עקירות ושתלים אינם הפתרון. אין כל צידוק לעקור שיניים ברות שיקום. אפשרויות השיקום הן ציפויי חרסינה או כתרים אסתטיים (כתרים ללא מתכת בבסיסם, על בסיס זירקוניה למשל). שתי האפשרויות מאפשרות שיוי צבע, צורה ומנח השיניים. הבחירה תהיה לפי מצב השיניים

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים