החלפת כתר וטיפולים בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

22/01/2019 | 23:00 | מאת: שירה

הולכים להחליף לי כתר חרסינה מאוחה למתכת לכתר זירקוניה. איך הולך הורדת הכתר והחלפה לכתר חדש. מה עושים כדי להוריד כתר האם יכולים לראות דברים בהורדה שלא ראו במבט או בצילום כי אחת הסיבות דימומים חוזרים וכאבים בניקוי שמטרידים ולפעמים גם בעת אכילה וגם בשימוש במי פה ויש ימים שהדימומים והכאבים ממש חזקים. ולא ראו כלום במבט או בצילום החלטנו מכיוון שלכתר כבר ליבה שחורה וסוג של כתום כאילו מחליד להחליף השאלה יכולים לראות אחרי ההורדה עוד ממצאים שלא ראו ?ויצטרכו לעשות תוספת לטיפול חוץ מההחלפה כמו פגיעה בחניכיים ובגובה שיצטרכו ניתוח חניכיים או הארכת כותרת או טיפול שורש שלא ראו שצריכה או אפילו שברים או התפורריות של המתכת בשורשים או בחניכיים או אפילו דלקות הגיעו לשורשים או אפילו עוד בעיות שיכולות להיות ?והאם צריכים גם להוריד מבנה כדי לעשות כתר חדש ? והאם בגלל שבאמת ישחיזו או רק כתר זמני או גם למבנה הסיכוימגדול לכך שאצטרך הארכת כותרת במיוחד שמבנה השיניים שלי קטן.

בהחלפת כתר ישן בכתר זירקוניה יסירו את הכתר הישן עי חיתוך שלו ואז ניתן לראות דברים שלא נראו קודם. תוכנית טיפולת מדוייקת אפשרית רק אחרי הסרת הכתק

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים