לחץ ו/או כאב מכתר על שתל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

04/01/2019 | 11:50 | מאת: שירה

האם כתר על שתל אמור בהתחלה ללחוץ לאחר התקנתו מרגישה גם לחץ גם קושי בניקוי כאב קל שמנקה ופוחדת שמנקה בגלל שלוחץ אשבור משהוא את הכתר או השתל, והרבה פעמים סתם מזיזה לשון ותנועה נגיעה בכתר והרגשתו לפי דעתי לא אמור אנסה עוד כמה ימים להתרגל אבל אם לא מה אפשר לעשות לפתור והאם צילום יכול לעזור בלפענח מה הבעיה כי לדעת הרופאה ממש לא צריך להוריד גובה הוא בסדר יכול להיות מצב של סוג או עובי כתר שלא מתאים מדובר על שן טוחנת עליונה.

אחרי תקופה ארוכה ללא שן, את מרגחשה לחץ ואי נוחות מהצדדים. סבלנות

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים