פחד שמשהוא קרה והשתבש בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

09/09/2017 | 21:35 | מאת: תמי

החזירו לי כתר זמני אחרי שנפל ומאז סוגהשל כאב פוחדת ללעוס ושעושה תנועה רק של לעיסה המקום כואב /לוחץ והרגשתי כמו צליל של שבר שאולי זה לא זה אלא נלחצת האם יכול להיות שקרה משהוא או שהרכיבו שוב את הכתר או שאני עשיתי תנועה וגם יכול להיות רק לוחץ והכאב מהדבקה חזקה ושום דבר לא קרה? ואם במדרה שברתי בשן ולא בכתר ואם כן יוכלו לראות עץאם עשיתי נזק בבדיקה או בצילום. בכל מקרה אחכה כבר לתור שיהיה בעוד שבוע אבל מה יכול להיות ? והאם אחד מהאופציות בגלל שמרגישה לחץ אולי לוחץ הכתר גם על החניכיים כי לא רוצה לחשוב שעשיתי שבר או סדק אבל אם כן זה ניתן לתיקון או רק עקירה?

אין בעייה לתקו כתר זמני אם הוא נסדק, הוא עשוי מאקריל וניתן לתיקון מיידי במרפאה

10/09/2017 | 18:02 | מאת: תמי

אם במקרה זה שבר או סדק או לחץ בחניכיים לא רק בכתר אלא בשן אפשר לתקן או רק עקירה ואם זה בכתר יכול להיותמשהוא שבור למרות שלא נפל יכול להיות חתיכה ועדיין מחזיק מעמד וזה שמרגישה כאב ולחץ ממש חזק זה יכול להצביע על הבעיה לפני שאלך ויבדקו?

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים