יישור שיניים סגירת רווח

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

25/04/2017 | 12:52 | מאת: ענבל

שלום. נוצר לי רווח בין השיניים הקדמיות בשל נסיגה. טיפלתי בנסיגה על ידי הקצאת שורשים. מה עושים כדי לסגור את הרווח? האם ניתן להחליף כתרים? או צריך גם לבצע יישור שיניים?

אפשרויות השיקום רבות ומגוונות, מחייב בדיקה. אם היתה תזוזה החוצה של השיניים והרווח בין כל השיניים לכל אורכן, ניתן קודם לצמצם ע״י יישור ואחכ לפי הצורך להשלים את המרווח שנותר לכוון החניכיים אם המרווח רק לכוון החניכיים ניתן להשלימו ע״י בנייה מחומר מרוכב / חרסינה, או על ידי מילוי חניכיים על ידי חומצה היאלורונית. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים