הייתי רוצה לדעת לגבי שיטות שיקום הפה ללא עקירת שן וללא שתל.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

17/02/2017 | 21:59 | מאת: נלי

שלום רב. יש לי צלומים של שיניים : 1) שן 16 עבר טיפול שורש לפני 20 שנה וחלק העיליון של השן נפל השן לא כאב ולא זז. 2) שן 36 נשבר בחלק הפנימי של השן. השן לא כואב ולא זז. הייתי רוצה לדעת לגבי שיטות שיקום הפה ללא עקירת שן וללא שתל. אשמח על התשובה המהירה. תודה מראש, נלי

אם השיניים ברות שיקום עדיף בהחלט לשקם: שן 16, כנראה ע״י מבנה וכתר ובמידת הצורך הארכת כותרת ושן 36 על ידי שחזור יצוק או על ידי טיפול שורש מבנה וכתר. מחייב כמובן בדיקה קלינית וצילומים לפני המלצה על טיפול מתאים, אך ככלל, עדיף לשחזר שיניים על פני עקירה ושתל

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים