לאחר טיפול שורש בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים אסתטיים

05/01/2017 | 22:02 | מאת: נאוה

אני אחרי טיפול שורש אצל מומחה שגמר בשן טוחנת עליונה הכי אחרונה (לא בינה) אמר שלא בטוח שכדאי יהיה לשים כתר אולי רק מבנה מה דעתך בנושא לא מסוכן רק מבנה אשאל את הרופאה המשקמת ונתייעץ אבל במיוחד שאני גם שוחקת ופוחדת שהסיכוי לשבירה יותר גדול ועד שיעשו סד בגלל עוד משהוא יעברו כמעט חצי שנה לפחות מהה דעתך יש מצבים שעושים רק מבנה או שמומלץ כתר וברור שאתייעץ עם הרופאה ונחליט ביחד.

בדרך כלל לאחר טיפול שורש משקמים על ידי מבנה וכתר, אך לעיתים כשנותר חומר שן רב, ניתן להסתפק במבנה. כל מקרה לגופו. הבחירה הנכונה ביותר תהיה של הרופאה שלך שמכירה אותך

מנהל פורום טיפולי שיניים אסתטיים