ליכן סקלורוזיס טרופיקוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/03/2019 | 21:33 | מאת: רינה

שלום רב אני בת 53. לאחר ביופסיה אובחנתי עם ליכן..... הטיפול שניתן לי, דרמובט. ובנוסף אמבטיות פובה. אפשר לקבל קצת מידע על המחלה, סיכויי הריפוי או חזרת המחלה. וסיכויי ההחלמה על ידי הטיפול שנראה לי אגרסיבי מאד. מה הסיכוי שעל ידי טיפולים בים המלח אפשר להירפא? אשמח לעזרתך

19/03/2019 | 10:47 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, LSA מטופל לרוב בסטרואידים פוטנטיים כגון דרמובט למשך 6-12 שבועות ולאחר מכן טיפול תחזוקתי של 1-3 פעמים בשבוע, במקביל ליחוח וטיפול באסטרוגן מקומי מקל במידה ויש אי נוחות או רקמה צלקתית. חשוב להשלים גם ביופסיה לשלול התמרה סרטנית . בהצלחה!

19/03/2019 | 10:49 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, LSA מטופל לרוב בסטרואידים פוטנטיים כגון דרמובט למשך 6-12 שבועות ולאחר מכן טיפול תחזוקתי של 1-3 פעמים בשבוע, במקביל ליחוח וטיפול באסטרוגן מקומי מקל במידה ויש אי נוחות או רקמה צלקתית. חשוב להשלים גם ביופסיה לשלול התמרה סרטנית . בהצלחה!

19/03/2019 | 10:49 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, LSA מטופל לרוב בסטרואידים פוטנטיים כגון דרמובט למשך 6-12 שבועות ולאחר מכן טיפול תחזוקתי של 1-3 פעמים בשבוע, במקביל ליחוח וטיפול באסטרוגן מקומי מקל במידה ויש אי נוחות או רקמה צלקתית. חשוב להשלים גם ביופסיה לשלול התמרה סרטנית . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה