Dysesthesia Penile- עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/09/2018 | 17:44 | מאת: שרון

שלום, בן 23. לאחר שנה תחושת שריפה וגירוי בקצה השופכה (דקירות ועוד), תחושת שתן יוצא (למרות שלא יוצא), גירוי של שלפוחית השתן- אובחנתי בDysesthesia בקצה הפין. לעיתים תחושה של מעין חתך בפין (פנימי/חיצוני) וצורך שווא לתת שתן (ככל שאני מנסה לא ללכת להשתין הכאב עולה- הוא מורגש בקצה הפין ופחות בבטן התחתונה)- למרות שבפועל אני משתין 4-5 פעמים ביום ושותה 1.75-2 ליטר. הכאב חזק יותר לאחר תנועת מעיים ומקלחת. בחצי השעה שלאחר ההשתנה ממשיכות לצאת טיפות שתן שגורמות לגירוי מציק. התופעות החלו לאחר תקופת לחץ ומתח, ומאז לא פסקו. ביקרתי אצל 2 אורולוגים ו-2 רופאי עור- ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות בשני התחומים. כולן תקינות- אין דלקת, אין בעיה בפרוסטטה, אין ממצא עורי, אין מחלות מין, אין היצרות בשופכה, אין שארית שתן. התחושה מאז היא שמשהו לא תקין אבל לא מצליחים למצוא כלום וזה מוציא אותי מדעתי. בימים שבהם אני עסוק יותר התופעות פוחתות מאוד. בזמן פעילות גופנית יש החמרה בתסמינים. הומלץ לי למרוח משחת עזרקאין- אך חושש מהאלחוש... אם מדובר בבעיה עצבית מדוע היא מערבת את מערכת השתן? כיצד ניתן לחזור לחיים נורמאליים? תודה ושנה טובה.

10/09/2018 | 19:52 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה לפנות לנוירולוג היות והבעיה היא עצבית. שנה טובה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה