הילה מסביב למקור אור ואור נראה כמו קרניים נמרחות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

28/09/2018 | 12:06 | מאת: שיראל

שלום ד ר, בת 23 לא עברתי ניתוחים בעיניים, ראייה טובה ברוך ה . חודשיים וחצי אחרי לידה התחילו לי כאבי ראש חזקים וסלידה מאור לאחר מכן נהייתה תופעה של הילה סביב מקור אור. הלכתי לרופא עיניים לא מצא שום דבר חריג, עשיתי ct ראש בשיבא תל השומר לא נמצא כלום. הלכתי לחוות דעת נוספת אצל מומחית עיניים בדקה לחץ עין, כלי דם ועצב העין והכל נמצא כתקין מלבד צילינדר של חצי בעין ימין ומספר ממש ממש ממש קטן ל2 העיניים. רציתי לדעת ממה התופעה יכולה להיגרם, לאן עליי לפנות עוד להמשך טיפול ומה אפשר לעשות בכדי להקל. תודה רבה וחג שמח

שלום רב, יתכן והממצא של הצילינדר, למרות שהוא קטן גורם לתופעות שציינת

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול