נואש לעזרה ! הפרעת שינה קשה מזה 5 שנים !

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/11/2016 | 23:23 | מאת: ערן

אני לא מצליח לצאת מזה , הייתי אצל כמה רופאים,פסיכיאטרים, רופאי שינה לסוגיהם וקיבלתי כמה טיפולים אבל כיום אני כבר שנה בלי טיפול והמצב שלי מאוד מחמיר , אני בסה"F בשנות ה20 לחיי ואין לי מושג מה יש לי ומה אני עובר . בקצרה - התחלתי לסבול מבעיות שינה קלות של קושי בהירדמות בלבד בשירות הצבאי בעקבות משבר. את המשבר שכחתי ועזבתי אבל ההפרעות שינה המשיכו וגדלו להן כמו כדור שלג . חשוב להדגיש שהייתי עושה ספורט ואוכל תזונה נכונה . ככל הנראה כתוצאה מסטרס שעבר עליי מהחוסר שינה המצב החמיר והחמיר עד שהגעתי למצב שאני נרדם ומתעורר כל 5 דקות בערך ואני לא מסוגל להשלים שעות שינה או לחזור לישון ,מן תחושת עוררות מוגברת שאין לתאר +עייפות ביחד וכאבי בעיניים . הייתי המעבדת שינה כמה פעמים מתוך 9 שעות ישנתי כ-שנה וחצי עם 16 יקיצות והפסקות נשימה . ביקשתי מכשיר של חמצן אך לא נתנו לי בטענה שזה לא דום נשימה . אבל שאלתי אותה אם בשעה וחצי של שינההיה לי 16 יקיצות אז כמה ב5 שעות לדוגמא ? . וגם גיליתי שיש לי מחיצה עקומה כי באופן כרוני אני לא נושם מהאף כמה שנים . כיום אני סובל מהזיות בעצימת עיניים ,אני ממש רואה כל מיני דברים מהחיים , ובעיקר חי על "הזיות" או חלומות בהקיץ לעיתים קרובות אני עובר שיתוקי שינה מלווים בהזיות , ומנסה לשרוד ככה . הבעיה היא שבשנתיים האחרונות היכולות הפיזיוליוגית שהיו לי חדלו מלהתקיים אני סובל מפעימות מוקדמות בלב שאובחנו ע"י הולטר 48 שעות וכאבים וקפיצות של שרירים בגוף . אני מתחנן לעזרה . עד לפני כמה שנים הייתי בחור נורמטיבי עם שאיפות בחיים והיה לי רצון עז ללמוד רפואה שניסיתי להתקבל אבל שוב המצב שלי לא אפשר לי זאת . אני מאוד מודע לעצמי ולמה שאני עובר רק אין לי מושג מה יש לי ומה דרכי הטיפול שאפשר לנסות איתי , אני כיום כבר לא רוצה להחלים מזה אני בסה"כ רוצה איכות חיים . כדורים שלקחתי : אטומין לוסטרל ציפרלקס ניוזינן טרזודיל בונדורמין לוריוון וואבן קלונקס

זה המונח המקצועי לתאור שנתך. לנדודי שינה תיתכנה סיבות מרובות והן יכולות להיות משניות לבעיות נפשיות ,גופניות, או ראשוניות. בוודאי ובוודאי שחמצן אינו הטיפול לנדודי שינה. האם קיבלת תרופות מתאימות לבעייתך זו? איני יודעת לאמר אבל אין ספק שניתן לטפל ,כך או אחרת בבעייתך, . אבל לא ניתן לעשות זאת דרך פורום אלא בפניה אישית לפסיכיאטר /רופא שינה. הרגש בטוב ד"R מיכל לוסטיג

19/05/2019 | 21:44 | מאת: יעקב

שלום ערן. הדברים שתיארת ממש דומים למה שקרה לי. [וגם אני ניסיתי הכל. ניתוח מחיצות-אף. התקן דנטאלי , מעבדות שינה , צילומים התייעצויות עם רופאי שינה ועוד] אני וכתב לך למרות שאני רואה שעבר הרבה זמן, כיוון שאם עדיין אתה באותה בעייה, אני אוכל להציע לך פתרון. מקווה שיעבירו אליך את המייל. יכול להיות וכבר התגברת על בעיית השינה, אבל במידה ולא, כדאי לך לנסות תרגילי נשימה בשיטת 'בוטייקו'. יש שתי מעבירות קורסים כאלו בארץ שאני מכיר, שמעבירות את זה. וגם יש ספר קריאה. שיטה שמבוססת על מחקרים שנעשו ברוסיה על ידי חבורת רופאים. ושם תפסה תאוצה. לטיפול בבעיות של אסטמה ודום נשימה בשינה. ממליץ בחום. מוזמן ליצור איתי קשר, ואתאר לך את התהליך. מספר הטלפון שלי 0527906234. תוכל גם בעצמך להקליד בגוגל 'שיטת בוטייקו תרגילי נשימה' , יש אחת בשם אורנה אנדריאסון שמטפלת בכך. והשנייה אחת בשם מרגלית נועם. עברתי אצל שתיהם.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות