לילות לבנים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/06/2014 | 09:40 | מאת: שוש

שלום רב לפני למעלה משנה עברתי אירוע מוחי איסטמי (בדרגה נמוכה 2) מאחר שחוויתי מתח רב ובעקבותיו קשיי הרדמות נרשם לי "בונדורמין" בהתחלה הוא היה יעיל ולאחר תקופה הרגשתי כי אינו עוזר יותר. החלפתי ל"סטילנוקס" והסיפור חזר על עצמו. עד כדי כך שעם הכדור הייתי מצליחה לישון שעתיים שלוש בלילה. יש לציין כי אני לא ישנה בצהריים (אני גימלאאית) בנוסף אני לוקחת "פאקסט"/"ציפרלקס" (שנרשמו להקלה בתסמיני גיל המעבר,אני בת 61) שאלתי - איך אני יוצאת מהמצב הזה , שמאד מפריע ,גורם לעייפות במשך היום ,אפאטיה,חוסר אנרגיה וכו' שאלה נוספת - האם ייתכן ששילוב בין התרופות הוא הגורם למצב ? אודה לתשובה

שלום רב, התאור שאת מתארת לדעתי מתאר מצב נרחב יותר של דיכאון, או הסתגלות למצבך הגופני החדש, השינה ,לדעתי , הנה חלק מהתגובה הרגשית הנרחבת יותר. הצעתי היא לפנות להתייעצות פסיכיאטרית. הרגישי בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות