[email protected]

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

30/01/2014 | 10:56 | מאת: גיא

שלום ד"ר. לאחרונה פורסם מחקר בנושא יעילות מיץ רימונים שמכיל נוגדי חימצון גורם להקטנת התפתחות טרשת עורקים בשילוב ססטינים . האם מומלץ לקחת גלולות כאלה שמכילות את המיץ ובאיזה מינון . אני יודע שמיץ רימונים גורם לעצרות ומעלה את רמת הסוכר בדם כך שמצד אחד יתכן וזה יקטין את התפתחות הטרשת ומצד שני יגרום לטחורים ועליית רמת הסוכר בדם . אשמח לקבל את דעתך . תודה

שלום רב, מחקרים מסוג אלו מתפרסמים לעתים. הם אכן עוזרים בבדיקות הדם. לצערנו, אין מחקרים שמדגימים שהם טובים למניעת אירועים חשובים (התקף לב, שבץ מוחי ומוות). לכן, אין המלצה לשימוש קבוע בתרופות אלו.

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)