כאבים בחזה ובראש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

10/10/2013 | 10:12 | מאת: ניקולא

היסטוריה של pvd משנת 2001 , cabg משנת 2006 .היפרליפדמיה,טרשת עורקים,סכרת. תרופות:קרדילוק1.25 ,קרסטור 20 , קרטיה , לוסק 20 , מטפורמין,טריטייס 1.25 . מאוזןldl 72 . HBA1C 6.8 . בימים האחרונים מרגיש לחץ קל בחזה ובראש ועיניים שורפות שאינו מרפה. עם כל תופעות הלוואי של התרופות וגם מחלת בכטרב (בינונית) שאני סובל , אני רגיל לכל סוגי הכאבים כבר שנים(שרירים,כאבי גב/חזה,דקירות באיזור החזה והגב,בעיקר בעונות מעבר. משום מה יש לי תחושות שונות עם הכאבים הפעם . פיזית אני יכול לעמוד על הרגליים בלי בעייה של יציבות, אני לא מזיע ,אין לי חום ,עייפות (אני לא יושן יותר מ-5 ,5.5 שעות בלילה) יכול להיות שזה התחלה של בעיה איסכמית בעורקים? או שאמורים להיות סימפטומים אחרים?

הי, אתה מציג תלונות אשר מצריכות בדיקת רופא. לצערי, זה לא מתאים לפורום אינטרנטי בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)