בדיקת שתן האם תקינה ?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

26/11/2019 | 19:12 | מאת: שימי

שלום לצערי לא רשום ערכים בבדיקת שתן .אודה אם תגידו לי האם תקין MICROALBUMIN-U SAMP - 55.33 /Lmg CREATININE- U SAMPLE- 113.6 /dlmg MICROALBUMIN/CREAT 48.69 mg/g כאשר הגבול הוא 30 בבדיקת דם A1C יצא תקין סוכר 108 כמובן לאחר צום ? את השתן הטלתי בשעה 5 ומסרתי בשעה 10 .האם יכול להיות שהערכים נפגעו כתוצאה מכך ? תודה

27/11/2019 | 05:59 | מאת: שימי

רק לציין בדיקת השתן הכללית יצאה תקין לחלוטין.שומנים טיפה גבוה

נוכחות מיקרואלבומין בשתן אינה תקינה ויכולה להוות סמן ראשון למחלת כליה, כמו גם סמן של סיכון מוגבר למחלות לב וכלי דם. איזון סכרת, לחץ דם, שמירה על משקל גוף תקין והמנעות מעישון יכולים להוריד את הפרשת האלבומין. יש לפנות לרופא המטפל כדי להעריך את גורמי הסיכון שלך ולטפל בהתאם

מנהלי פורום נפרולוגיה