scn1a אפילפסיה בעיות שינה והתנהגות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

24/04/2013 | 17:26 | מאת: אורן

היינו מטופלים אצלך עד שהועברנו ל-ד"ר אורנה אפשטיין, סיפרנו שיש לה בעיית שינה והיא המליצה לנו על "מלטונין" מאז התהפך עלינו העולם,הילדה נהיית אלימה בטירוף משהו שלא קרה לפני כן שאפילו בגן כבר לא יכולים לסבול,מבקשים את עצתך ד"ר היימן הפסקנו עם התרופה היא נרגעה טיפה לא יותר מזה, כאילו הכדור עורר אצלה יצרים או השילוב עם הכדורים האחרים קטלני היא לוקחת כדורים-סטריפינטול-פריזיום-פלבמט, אנא את עזרתך, אורן

שלום רב אין זה המקום לטיפול ספציפי. במיד ואתם חושבים כי המלטונין לא עושה לה טוב פשוט להפסיק. רופאים אינם קודמים, מטרתם לסייע לילד ולמשפחה לקיים איכות חיים סבירה ככל שניתן תקשורת היא דבר ראשוניצ וקריטי להצצלחה של טיפול . אני מקווה שיידעתם את הרופא לגבי תופעת הלוואי . יכולות להיות סיבות רבות היכולות לגרום לשינוי התנהגותי , את מהן שאינה שכיחה היא מלטונין.. שווה לחשוב על כלל האפשרויות. בברכה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים והמרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים, מרכז רפואי אסף הרופא. לפרטים: המרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים: (אבחון רפואי כוללני , אבחון נוירופסיכולוגי כולל לקויות למידה מלוות והכוונה , טיפול רגשי פסיכולוגי(חרדה, דיכאון, דימוי עצמי נמוך המלווים לעתים קרובות את מחלת האפילפסיה) , טיפול זוגי ומשפחתי (תמיכה וחיזוק המשפחה בהתמודדות עם המחלה) , ליווי והכוונה (Case management). מירית: 089779160 נועה: 089542071 מירפאה פרטית: 037361593

מנהל פורום אפילפסיה בילדים