קולות ורעשים חריגים מהבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

12/01/2020 | 23:39 | מאת: נועה

שלום, יש לבת שלי מידי פעם התקפות של קולות מהבטן, כאילו יושב שם איזה יורד ים זקן שמשמיע קולות עמוקים ומפחידים זה יכול להיות כל 20 או 30 שניות במשך חצי שעה רצוף לא הצלחנו למקד את הרעשים למזון מסוים, או לזמן מסוים. מה שכן אני יודעת שזה מאד מאד מציק לה, זה קורה בזמן שיעור שכל הכיתה בשקט והקולות נשמעים למרחוק... גם אני ובעלי שיושבים לידה נחרדים מהקולות ולא יודעים מה לעשות???? אודה לעצתך

נועה שלום, אני מציעה לך לבדוק תחילה את התנהגות האכילה של בתך. האם היא אוכלת מסודר? האם קיים פער גדול בין הארוחות? האם היא אוכלת מהר? האם היא נוהגת להתעסק בדברים אחרים בזמן האכילה (טלפון, טלוויזיה וכדומה) האם היא נוהגת לאכול מסטיקים במהלך היום? יכול להיות שהתשובות לשאלות אלה יתנו מענה למצב שאת מתארת. בכל מקרה אני ממליצה לך להתייעץ גם עם רופא המשפחה ולשקול לפנות לדיאטנית יחד עם רישום אכילה לביצוע בירור אישי יותר. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי