ניתוחי חניכיים וחומרים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

14/10/2016 | 08:33 | מאת: רות

ביתי בת 23 צריכה לעבור ניתוחי חניכיים כל שישית פה (ביצעה הקצאת שורשים לפני). במרפאת השיניים נאמר לנו כי החומר המלווה עם הניתוח נקרא אנדוגן ועלותו 11,000 ש"ח. שאלתי מדוע כה יקר החומר פי שניים יותר מהניתוח, ? והכיצד עלות חומר בנפרד וניתוח בנפרד? זה כמו לצבוע שיער ללא צבע...מנסיוני ביצעתי השתלת 3 שיניים הניתוח +הרמת סינוס+השתלת חומר עצם היה מחיר כולל הכל ולא יקר כמו החומר אנדוגן.הזמן דוחק מפני שישנה שן מתנדנדת, והחניכיים מדממות בציחצוחי השיניים והעלויות כה יקרות , ואין לי דרך להמשיך.... אשמח ליעוץ והכוונה רב תודות רות

רות שלום איני מכיר את המקרה של ביתך. יחד עם זאת מקרים המחייבים 6 ניתוחי חניכיים הינם נדירים באופן יחסי גם בקרב מתרפאים הסובלים ממחלת חניכיים אגרסיבית, ממנה אני מתרשם שביתך סובלת. אני ממליץ לך לפנות לקבלת חוות דעת נוספת אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים אשר יעריך את המצב ויתן את חוות דעתו לגבי אופן הטיפול המתאים. יש לזכור כי רופאים שונים הינם בעלי געישות שונות לטיפול, חלקן שמרניות יותר וחלקן אגרסיביות יותר. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים