ניתוחי חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

19/04/2015 | 18:24 | מאת: ג

האם מי שעושה ניקוי אבנית אצל שיננית כל מספר חודשים ויש לו בעיות של עצם צריך לדלג על שלב הקצעת שורשים ישר לניתוחי חניכיים כיון ששיניו (חניכיו) נחשבות נקיות וכן באיזה טווח מחירים נע מחיר לעצם אמדוגיין לרבע פה

שלום רב כעקרון מומלץ לבצע הקצעת שורשים לפני ניתוח חניכיים. הקצעת שורשים ושינוי הרגלי היגיינה אורלית יכולים אף להביא למניעת הצורך בניתוחים או להקטין האזור המנותח ולשפר את הריפוי. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים