טיפול שגוי בדלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

31/12/2014 | 01:00 | מאת: בן

שלום,שמי בן בן 19 חייל במוצש הבנתי שיש לי דלקת חניכיים. זה התחיל השתי שיניים התחתונות אמצעיות לקחתי את הציפורת ופשוט לחצצתי והחלקתי את המוגלה החוצה. הבעיה שעכשיו איו לי את החתיכת חניכיים שאמורה להפריד בין שתי השיניים ואני מרגיש את הלשון ממש את הבסיס של השן. אני סובל מכאבים איומים רגיש לחום וקור לא יכול לאכול. מה לעשות? החלק הזה של נחניכיים יתחדש ? אני ממש מודאג

תודה על פניתך. נראה שקיים אבצס בחניכיים שהתנקז בצורת מוגלה כאשר הפעלת לחץ על החניכיים. פנה בהקדם אל רופא חניכיים בכדי שיבדוק האם מדובר בבעיה מקומית (בשן אחת) או בבעית חניכיים כללית. הרופא גם יתן לך מענה טיפולי בהתאם. רפואה שלמה

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים