ריצה כעזרה לבעיות שיש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2020 | 15:57 | מאת: שלומי

שלום פעילות גופנית כגון ריצה יכולה להוריד אי מצב רוח דיכאון חרדות שיש קצב לב מהיר או לחצים בראש שנובעים מחרדות ? ריצה מעלה סרוטונין ? שזה כמו שציפרלקס וכאלו שמעלות ? רק שריצה יותר יעילה ? ריצה עוזרת נגד הדברים שציינתי ואיך זה ביחס לכדורים האם אפשר להשתמש בפעילות גופנית כמו ריצה ככלי עזר הטוב ביותר שיש להציע נגד התופעות שציינתי ?

27/04/2020 | 23:31 | מאת: מקס

ריצה בהחלט יכולה לעזור וגם למשקל! (במיוחד אם יש בעיות משקל בגלל הכדורים). אבל כדאי להתייעץ קודם עם הרופא משפחה ולעשות את זה בזהירות (במיוחד אם אתה מעל גיל 40ומעולםלא רצת או סובל ממחלות רקע).

29/04/2020 | 00:59 | מאת: שלומי

שלום דוקטור מחכה לתשובתך ולא של אנשים כאן תודה.

29/04/2020 | 23:13 | מאת: מקס

קח עצה לחיים - כפיות טובה זה לא דבר טוב כשמנסים לעזור לך וטורחים לענות לך במיוחד. בכל מקרה תהיה בריא ובהצלחה עם ההמתנה לתשובה של הדוקטור...

30/04/2020 | 13:00 | מאת: שלומי

דוקטור בכול אופן תענה לא צריך עצות של אנשים זרים שמתיימרים להבין ולרשום שטויות אני כותב כאן בשביל לקבל תשובת מומחה לא מאנשים שאין להם מושג שנדחפים

30/04/2020 | 22:23 | מאת: מאור

סליחה על שאני מתערב (אינני הדוקטור) אך מכיוון שכתבת ללא הקפדה על פיסוק וניקוד כהלכה, נדרשת הבהרה לדבריך: האם כוונתך לכך שאנשים שהינם חסרי מושג בתחום - מגיבים לפנייתך למורת רוחך (נדחפים כדבריך)? או שמא לאותם מגיבים שנדחפים - אין מושג, כלומר אינם מודעים למעשיהם ולעובדה שזה גורם מורת רוח לך?

01/05/2020 | 07:20 | מאת: מני

למאור- האפשרות השנייה שכתבת היא בדיחה, ברור שהוא התכוון לאפשרות הראשונה, קרי- ״שאנשים שהינם חסרי מושג בתחום - מגיבים לפנייתך למורת רוחך (נדחפים כדבריך)״. אך בכל אופן, יש הרבה אנשים שרוצים, בפרט לשאלות מסוג מסויים- תשובה דווקא מדוקטור וזה זכותם המלאה לבקש זאת. בכל זאת, גם לכל אחד יש בפורום זכות לענות אך המכריע בסופו של דבר הוא הדוקטור, מהסיבה הפשוטה - שהוא צבר הכי הרבה ידע בתחום. בהצלחה וכל טוב. מני

02/05/2020 | 20:04 | מאת: שלומי

שלום דוקטור אשמח שתענה לי על השאלה ולא מני מקס מאור וכול אלה שנדחפים ואני בכלל לא מכיר אותם ולא רוצה שיענו לי על השאלות בכלל מי שם אותם בכלל להגיב כאן שמתיימרים ליהות רופאים מחכה לתשובה שלך

08/05/2020 | 13:02 | מאת: מאור

למאור - למה שלאניתן לשואל לענות בעצמו, במקום לענות בשבילו? אם כי ניכר שהלה חסר סבלנות באופן כללי...

08/05/2020 | 13:03 | מאת: מאור

הכוונה כמובן - למני.

10/05/2020 | 21:26 | מאת: מני

למאור- אתה צודק, התערבתי בעניין לא לי.סליחה.

11/05/2020 | 22:49 | מאת: שלומי

שלום פעילות גופנית כגון ריצה יכולה להוריד אי מצב רוח דיכאון חרדות שיש קצב לב מהיר או לחצים בראש שנובעים מחרדות ? ריצה מעלה סרוטונין ? שזה כמו שציפרלקס וכאלו שמעלות ? רק שריצה יותר יעילה ? ריצה עוזרת נגד הדברים שציינתי ואיך זה ביחס לכדורים האם אפשר להשתמש בפעילות גופנית כמו ריצה ככלי עזר הטוב ביותר שיש להציע נגד התופעות שציינתי ?....

16/05/2020 | 18:10 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום שלומי צר לי שהתעכבתי. ככלל, הוכח שפעילות גופנית מתונה- מדגיש! ארבע פעמים בשבוע לארבעים דקות כל פעם-הינה מטיבה מאוד וכמוה כנטילת תרופה וכן מגבירה את פעילות התרופה. אז לדרך!

מנהל פורום פסיכיאטריה