דכאון וחרדות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/12/2017 | 00:34 | מאת: דכאון לידה קשה

שלום דר אני בת 41 אחרי לידה ילד 4 ומכאן הכל הסתבך הייתי אשת חייל לפני ההריון עובדת מנקה והכל ... כשנכנסתי להריון התחילו לי חרדות פחדים מאנשים ומהלידה עצמה ובריון נתנו לי לוסרל ועשה לי סיוטים והפסקתי ... כשילדתי נכנסתי לדכאון קשה לא הצלחתי לטפל בתינוק לא תפקדתי בכלל ,ולצערי גם לא עניין אותי דבר ולצערי עשיתי גם כל מיני שטויות כמו לשלוח הודעות מפחידות ושתתי גם כדורי ברזל כי לא ידעתי מה לעשות ואיך לבקש עזרה אשפזו אותי ואחרי חודש השתחררתי כשאני נוטלת וייפאקס 225 מג בבוקר מאז אני מרגישה יותר טוב חזרתי לעבודה ולתפקוד אומנם לא כמו פעם אבל ברוך השם .... אני מפחדת שכל החיים אצטרך ליטול את הכדורים כדי לתפקד מה דעתך

13/12/2017 | 10:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך הדבר החשוב הוא שנמצא מזור לסבלך! נכון? השאר תלוי במצבך- אין רע בליטול תרופות חיוניות לאורך זמן... סיכויים טובים יותר להפסקת התרופות אם תשלבי CBT לטיפול תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה