דר יקר אני קצת לחוץ

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/05/2020 | 15:14 | מאת: אבי

שלום רב דר דרור הייתי אצל דר עמנו שרווצמן עם סיטי ותיפיקודי ראות הוא הסתכל על התיפיקודים וכתב שהם בגדר הנורמה והסתכל על הסיטי וכתב שינוים ברונכיאלים ברונכיאקטטים דלים אני מניח שזה קלים ובהמלצות כתב הפסקת עישון כמובן שהפסקתי ובמקרה של כיח מרובה לקחת תרבית ולטפל באנטיביוטיקה השאלה היא האם זה ברונכיטיס כרוני או שאפשר להציל את המצב בברכה אבי

23/05/2020 | 15:52 | מאת: אבי

כמו כן איך אני מגיע אלייך באופן פרטי

שלום, אפשר להציל את המצב עם הפסקת עישון ואנטיביועיקה. לעיתים גם פיזיותרפיה ומכייחים. פרטי המרפאה מופיעים באינטרנט. זה פורום ציבורי ולכן אני לא מביא אותם כאן.

מנהל פורום מחלות ריאה