קוצר נשימה והפניה לבדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/11/2019 | 11:08 | מאת: ענבל

שלום רב בת 35 מעשנת ונוטלת גלולות לפני שבועיים נסיעה לאילת התעוררו כאבים ברגל הגעתי לרופאת נשים ואני הצעתי לה לבדוק שאין קריש דם ברגל אין נפיחות ושום סימן שלחה אותי לדופלקס ומספר בדיקות נם כמו i nr ופיברין יצאו תקינות כולל דופלקס כלי דם במהלך הבדיקות התפתחו אצלי דפיקות לב כאבים בחזה וקוצר נשימה יש לציין שמזה 7 שנים מאובחנת עם התקפי חרדה והתקפי פאנחקה היום הגעתי למרפאה א.ק.ג תקין סמטורציה ומדדין תקינים, הרופא בכל זאת הפנה אותי למייון למרות שרשם אין סימני מצוקה החולה נראת בסדר הוא טען שיתכן שיש קריש קטן בריאות השאלה שלי כזאת; שבועיים עברו במהלכם עשיתי כל יום ספורט ועבודה כרגיל, האם יש יתכנות למרות הבדיקות התקינות לקריש? ואם כן האם הוא מסוכן? האם הוא פשוט נספג מעצמו?

שלום, לא סביר שיש לך קריש בריאות אבל לפעמים הרפאים מעדיפים לא לקחת סיכון מיותר ואיפילו שהוא סיכון קלוש.

מנהל פורום מחלות ריאה