סליחה על הכפילות פשוט יש חדש..

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/10/2018 | 18:51 | מאת: שי

אז ככה אני גבר בן 27 ללא מחלות רקע לא מעשן ספורטאי...לפני כחודש התחיל לי סוג של מחלה כוללת חולשה המון המון ליחה צהובה קשה שתקועה לי בגרון ולאחר כמה עמים הגיע שיעול קשה קיבלתי אנטיביוטיקה זינט150 וצילום חזה תקין אבל היה לי כמו גירוי בחזה גרון..לאחר שבועיים הכול נרגע...כעת חלפו עוד שבועיים כלומר חודש מאז תחילת המקרה!! חזר לי לי שוב שיעול עדין והרגשה לי נוחה בחזה לאזור כתף ימין כמו לחץ אן גירוי מאזור הסטרנום....נסעתי למיון הרופא עשה לי אקג..בדיקות דם כלליות וצילום חזה שוב שיצא תקין...הקטע שהשיעול והכאב בחזה הם ביחד ומצד שני כואב לי בחזה יותר מבעבר...אני ממש מוטרד ומפחד מסרטן ביום שני אחזור לרופא שלי עם הבדיקות התקינות האם יש לך הערה מה זה יכול להיות אני מאוד חושש

שלום, לפעמים יש כאב בחזה לאחר שיעול בגלל דלקת בשריר ולפעמים אפילו סדק בצלע. בכל מקרה זה אמור לעבור תוך ימים עד שבועות.

שלום, לפעמים יש דלקת בשריר בין הצלעות או אפילו סדק בצלע בעקבות שיעול. זה אמור לעבור תוך ימים עד שבועות וטיפול נוגד דלקת מקל.

מנהל פורום מחלות ריאה