הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

18/12/2015 | 01:44 | מאת: יעל

מה ההבדל המהותי בין הקצעת שורשים הנעשית ע"י שיננית לבין זו הנעשית ע"י רופא - מומחה חניכיים ? חוץ מהעובדה ששיננית אינה יכולה לבצע הרדמה שכן לצורך זה היא נעזרת ברופא האם ניקוי חניכיים עמוק = הקצעת שורשים ??

26/12/2015 | 17:34 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום יעל הקצעת שורשים זהו המינוח המקצועי לניקוי חניכיים עמוק. שיננית המיומנת ומנוסה בהקצעות שורשים יכולה להיות יעילה לפחות כמו הרופא/ה ואף המומחה/ית לחניכיים. ישנן מרפאות בהם המומחה/ית מבצע/ת פעולה זו ובאחרות השינניות תחת פקוח מומחה/ית. השיקול לכאן ולכאן הינו בד"כ לוגיסטי. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים