החלמה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

27/08/2015 | 16:31 | מאת: רוית

אני אחרי ניתוח הארכת כותרת לאחר 9 ימים יש לי עדיין תפרים נמסים היום פעם ראשונה מהניתוח ניסיתי ללעוס על הצד של הניתוח וזה כאב וחזרתי לצד הנגדי האם זה הגיוני שזה יכאב שאוכלים אחרי 9 ימים ועדיין לא צחצחתי את האיזור עם זה כאב באכילה האם כדאי לצחצח או שזה יכאב גם שם ועדיף לחכות עוד והאם זה הגיוני שהמקום עוד כל כך רגיש ואי אפשר לעשות עדיין פעולות פשוטות שנעשו לפני הניתוח וזה כרגע בגלל שהוחלט שכרגע אני אהיה בלי הכתר הזמני עד הריפוד עוד שבוע יש השפעה לכאב?

09/09/2015 | 16:09 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום האזור של הניתוח עובר רפוי במשך כ 6-8 שבועות ובכל התקופה הזו צפויה רגישות בצחצוח ובלעיסה. אי לכך סביר שבתקופה זו תעדיפיללעוס בצד הנגדי. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים