הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

14/08/2015 | 23:03 | מאת: דנה

אני אמורה לעבור ניתוח חניכיים. _ הארכת כותרת רציתי לשאול האם יש שוני במהירות ההחלמה ובמורכבות בין לסת עליונה לתחתונה? וגם אם זה משנה אם זה שן קדמית יותר או אחורית יותר כי אצלי זו שן עליונה הכי אחורית שיש (לא בינה). וגם בגלל העובדה שהכתר הזמני נופל בהרבה יותר וגם זו שן מאוד קטנה אומר משהוא על מורכבות הניתוח?

25/08/2015 | 21:03 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום דנה הנפילות החוזרות של הכתר מעידות על הצורך בהארכת כותרת. למומחה בנושא הטיפול בשן אחורית הינו טריביאלי (שיגרתי). בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים