הרדמה אחרי שתל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

11/12/2014 | 14:12 | מאת: טל

לפני שבועיים עשיתי שתל בשן מס 46 ,אצל כירורג פה ולסת, ועשיתי רק צילום פנורמי לפני זה. לאחר הטיפול הרגשתי שהלשון קצת רדומה בצד ימין ורדום טיפה בקצה השפה הימנית. לאחר שבוע חזרתי למרפאה והרופא אמר שזה יחלוף(עדיין רדום טיפה,תחושת זרמים). רציתי לשאול האם יש מצב שהשתל נוגע לי בעצב המנדיבולרי ? ואם זה נכון תוך כמה זמן צריך להוציא אותו לפני שהוא עושה נזק תמידי חס וחלילה? מה יכול להיות הגורם לכך? יש לי תחושה בלשון אך אני מרגיש זרמים כאלה

11/12/2014 | 18:14 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום טל התאור שלך בהחלט יכול להתאים לפגיעה עצבית . אני ממליצה לבצע צילום סיטי לאזור ולפנות ליעוץ אצל כירורג פה ולסת בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים