מיכשור לניקוי בלחץ מים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

08/11/2014 | 19:33 | מאת: חיים

האם קיים מיכשור לשימוש בייתי לניקוי מרווח בין השיניים בלחץ מיים??ואם כן היכן ניתן לרכוש?.אני מתקשה בשימוש במיברשות קוניות לניקוי המירווחים.

09/11/2014 | 10:22 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום חיים קיימים היום מספר דגמים של מכשירים להתזת מים המתחברים ישירות לברז. המכשירים נבדלים זה מזה באופן החיבור לפיית הברז הביתי וכן ביכולת לשלט על עצמת הזרם. כמו כן קיים מכשיר בצורת אמבט שמתחבר לחשמל במידה ולא מתאפשר החיבור לברז. מאחר ואין באפשרותי לציין שמות מסחריים אני מציעה לך לפנות לרופא השיניים שלך להמלצה מתאימה. בהצלחה!

09/11/2014 | 14:54 | מאת: חיים

תודה

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים