משחה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

18/10/2014 | 10:17 | מאת: ענת

האם יש הבדל בין הסוגים השונים של משחות שיניים שעוזרות לרגישות בשיניים ולעזרה לחניכיים רגישות . כלומר מה טוב יותר לבעיות ושמירה על שיניים רגישות וחניכיים והאם משחות שאומרים שיש בהם כמה פעולות עדיפות יותר שנאמר ששןמרות עח האימייל  שומרותת על הלובן הטבעי וכו... או פחות ממשחות שרק מגינות ומשקמות בעיות שיניים רגישות ושמירה על החניכיים?

22/10/2014 | 09:39 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום ענת במשחות השיניים ישנם חומים שונים להגנה על השיניים(מניעת עששת), לשימור ושיפור האסטטיקה (מלבינים), וכן חומרים המקילים על רגישות צווארית בעיקר לקור עקב נסיגת חניכיים וחשיפה צווארית. כמו כן קימיים חומרים שונים להקטנת כמות החידקים , הרובד והדלקת. אני ממליצה להשתמש בשילוב של משחות בהתאם לצורך ולמצוא בדרך של ניסוי וטעיה מה מתאים לכל אחד ,משום שכרגע אין ידע חד משמעי ליתרון בולט של משחה אחת על השניה. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים