שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

03/10/2014 | 11:45 | מאת: סתו

יש לי שאלה יש לי שתל שכמעט גמר את תהליך הקליטה וצריך את החלק השיקומי ופתאום יש שן צמודה שהולכת לפני עקירה כנראה בגלל זה נצטרך להמתין עד לקליטת השתל בשן החדשה בשתל ותעשה שיקום כבר רק אחרי הקליטה של השתל השני שאלתי לא יכול לקרות משהו לשתל הראשון בהמתנה עוד חצי שנה בערך כי אין עליו כלום ? ועוד שאלה אחרי העקירה שאמורה לעבור כמה זמן אחרי זה אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית בחזרה וגם לאכילה רגילה?

22/10/2014 | 09:12 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום סתו אני ממליצה לבצע כתר זמני על השתל שמוכן לשיקום על מנת לאפשר לך חזרה ללעיסה סבירה ולמנע לחץ ונזקים נוספים לשיניים נוספות. הנחיות לפעילות גופנית הן אינדיבידואליות ופני לרופא הכירורג שטיפל בך ושמכיר אותך ואת מצב בריאותך הכללי. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים