הפסקת פרדקסה - בטרם ביצוע השתלה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

20/07/2014 | 14:14 | מאת: אבי

שלום למומחה בן 71, נוטל פרדקסה 150mgX2 זה חודשיים. בקרוב עומד לעבור השתלת שיניים. כמה ימים לפני ההשתלה להפסיק את הפרדקסה? האם להפסיקה בהדרגה? לאחר סיום ההשתלה לחזור לכל המינון של הפרדקסה או בהדרגה? תודה

22/07/2014 | 19:58 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום אבי אני מאד ממליצה לך לפנות לרופא האישי שלך ובמיוחד לרופא שרשם לך את התרופה פרדקסה על מנת לקבל הנחיות לגבי האפשרות והאופן של השימוש בתרופהלפני ואחרי ההשתלה. מאד חשוב לנהג באחריות על פי ההנחיות. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים