ש ת ל י ם

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

23/10/2020 | 11:23 | מאת: רונה

כמה זמן יש להמתין מרגע שהושתלה עצם BIOSS ועד להכנסת השתלים ? איזה צילום מומלץ לעשות לפני כן כדי לראות שאכן התקבלה עצם הראויה לביצוע שתלים ? ומה עושים אם לא ? האם מקובל ונכון להשתיל שוב עצם, אולי מסוג אחר? על איזה עצם תמליץ ?

לאחר פרוצדורה של ״בניית עצם ממתינים בין 5-12 חודשים. לרוב נהוג לבצע צלום סיטי דנטאלי. אם העצם לא ״נקלטה״ תמיד ניתן לנסות שוב. ההחלטה על שיטת ההשתלה וסוג העצם היא תוצאה של שיקולים רבים שיש לבדוק ולשקול.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים