האם ייתכן ? האם הגיוני ?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

25/09/2020 | 06:58 | מאת: רון

לפני כמה ימים הרגשתי שנשבר לי חלק משן טוחנת. אין לי כאבים בשן. נגשתי למרפאת שיניים, ונמסר לי כי עליי לעבור טיפול שורש, מבנה וכתר. האם יתכן מצב ששן שאינה כואבת, נראית כמעט שלמה, למעט החתיכה הקטנה שנשרה, שן שלא עברה אפילו סתימה, תגיע למצב כזה ? איזה הסבר יכול להיות לזה ? מתי מקובל להחליט שיש צורך בטיפול שורש ? האם לא כדאי להתחיל קודם בסתימה ? מה הסיכון בדחיית טיפול כזה בחודש חודשיים ?

הכל יכול להיות.. עצתי לך, אם קיבלת המלצה טיפולית כזאת או אחרת ולא שוכנעת בנחיצותה או שיש לך הסתייגויות, פשוט לך וקבל דעה שנייה/נוספת בעניין..זה לגמרי לגיטימי והגיוני. בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים