שאלה בקשר לקורסודיל ג'ל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

20/04/2020 | 21:32 | מאת: שירה

נתנו לי ג'ל למרוח בחניכיים ליד שן שכואבת ואם לא עוזר אז שאלך לחירום ויעשו לי צילום. השאלה כמה פעמים אפשר להשתמש בג'ל האם יכול לעזור אם יש דלקת או תזוזה בכתר בשתל או בכתר של שן לידה לא ברור לי והאם אפשר למרוח סתם או צריך לשים על מברשונים ולהכניס מעדיפה רק למרוח כי בכל מקרה מיקום של הכאב הוא למעלה בחניכיים. כמה זמן אפשר להשתמש ואם יש הקלה היא אמורה להשפיע מהר אם לא תוך כמה ימים אלך לחירום לצילום ואם תהיה השפעה אחכה עד שהרופאים הרגילים יחזרו בתקווה למאי כבר.

להניח עם מברשת בין שינית, להקפיד על הניקיון למרות חוסר הנוחות והדימום שגורם, להגיע לביקורת אצל רופא מטפל כשאפשר.

21/04/2020 | 10:23 | מאת: שירה

זה אם יקל אז אלך שתחזרו אם לא אז אלך לפני לחרום.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים