המנהות מהאמת סינוס.....

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

01/02/2020 | 23:38 | מאת: אלה

שלום רב, האם נכון שבאזור של שן 15-16 אף פעם אין צורך בהרמת סינוס לפני החדרת שתל ? התכנון להשתיל שתל קצר או עם זווית בהטיה. אני עם סינוסיטיס כרונית וחוששת מפריצה לסינוס מראש מודה על התייחסותך ודעתך.

הרבה פעמים התקנת שתל באזורים אחוריים של לסת עליונה מצריכה הוספת גובה עצם לשם כך, מה שקרוי ״הרמת סינוס״. ישנם מקרים שבהם אין אפשרות לבצע את הפעולה הנ״ל, ואז חלופות לטיפול הזה הינן שימוש בשתל קצר, שאורכו קטן מ 7 מ״מ, או התקנת שתל בזוית, כך שהוא בעל אורך סטנדרטי, אבל לא ממוקם בצורה ישרה אלא אלכסונית. בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים