מבנה אינדיבידואלי --מקורי שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

15/05/2019 | 13:35 | מאת: דלי

שלום מה הבדל בין מבנה אינדיבידואלי למבנה מקורי של החברה עבור השתלים מאיזה חומר עשוי מבנה מקורי של שתל מסוג MIS האם יש הבדל בצורה מתי משתמשים במבנה אינדיבידואלי --מתי במקרי --במה זה תלוי האם זה נדיר שימוש במבנה אינדיבידואלי

״מבנה״ הוא החלק שמחבר בין השתל שמצוי בתוך עצם הלסת, לכתר = ה״שן״ שמצויה בחלל הפה. חברות השתלים מייצרות ומוכרות מבנים בתצורות שונות שמאפשרות את החיבור הזה. במקרים שבהם השתל מוקם, מסיבות שונות, בצורה כזאת, שלחברה אין מבנה שמאפשר התקנת כתר בצורה נכונה, ניתן לייצר במעבדה מבנה ״אישי״ לשתל. המבנים עשויים לרוב טיטניום.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים