דימום בחניכיים עקב שימוש בסיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

20/01/2019 | 19:33 | מאת: מני ששון

שלום רב. האם ידוע על דימום בחניכיים עקב שימוש בסיגריה אלקטרונית? תודה על תשובתכם מני ששון

הסיגריה האלקטרונית היא מוצר חדש שלא רבות ידוע עדיין על תופעות הלוואי שלו, שמן הסתם, קיימות. אם נניח שתופעות הלוואי סביבו הן מקבילות לאלו של עישון סיגריות ״רגילות״, הרי שלעישון יש השפעה בצורת הפחתה בדימום מהחניכיים. לא כי העישון מועיל ומרפא דלקות..אלא כי אם בגלל שהעישון פוגע בזרימת הדם ולכן מביא להפחתה בדימומים. כלומר, אם יש לך דימום בחניכיים מאז שהתחלת לעשן, זה לא בגלל העישון.

21/01/2019 | 09:03 | מאת: מני ששון

תודה רבה ד"ר

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים