החלפת כתר חרסינה לזירקוניה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

18/01/2019 | 12:35 | מאת: נועה

הולכים להחליף לי כתר חרסינה מאוחה למתכת לכתר זירקוניה. איך הולך הורדת הכתר וחלפה לכתר חדש מה עושים כדי להוריד כתר האם יכולים לראות דברים בהורדה שלא ראו במבט או בצילום ויצטרכו לעשות תוספת לטיפול חוץ מההחלפה? והאם צריכים גם להוריד מבנה כדי לעשות כתר חדש והאם בעקבות ההחלפה תהיה חבר כותרת לשן?

א. את הכתר מסירים או עי הוצאות או ע״י חיתוכו. ב. בהחלט עלולים להתגלות ממצאים חדשין מתחת לכתר לאחר הסרתו. ג. באם אין עששת מתחת למבנה ויש איטום של השן, אין הכרח להחליף מבנה.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים