שאלה בקשר להארכת כותרת

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

17/01/2019 | 20:31 | מאת: לילך

מהם הסיבות שיודעים בוודאות מתי צריך הארכת כותרת והאם החלפת כתר והשחזה מחודשת לכתר זמני וקבוע יכול להיות שצריך הארכת כותרת והאם יודעים בוודאות לפני הכתר הזמני או רק לאחריו ?

כאשר אין חומר שן מספק להחזיק כתר, וזאת למרות שמדביקים כתר, אז יש צורך לחשוף חומר שן שמצוי מתחת לחניכיים כדי לאפשר חביקה טובה של הכתר לשן. פעיות זאת קרויה ״הארכת כותרת״. כדאי להחליט על הצורך באופן סופי לאחר שיש על השן כתר זמני שאיתו אפשר לראות בצורה ברורה היכן יהיו שולי הכתר הקבוע.

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים